Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@17:34:50 GMT

از بهمن محمد رضایی تجلیل به عمل آمد+ عکس

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۰۰۰۱

از بهمن محمد رضایی تجلیل به عمل آمد+ عکس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون اسکیت، در سومین دوره جشنواره ملی حمایت از محیط زیست، جنگل و جنگلبانی در سالن همایش‌های سازمان جنگل و مراتع از بهمن محمد رضایی رییس فدراسیون اسکیت و اعظم ثنایی کاپیتان تیم ملی اسکیت هاکی بانوان به عنوان حامیان محیط زیست، جنگل و جنگلبانی با اهدا لوح و تندیس من یک جنگلبانم تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضایی در این همایش عنوان کرد: روز جهانی جنگلبان را اتحادیه بین‌المللی جنگلبان به مناسبت پانزدهمین سال تاسیس (2007) این اتحادیه نامگذاری کرده است.

مراسم این روز به منظور افزایش سطح آگاهی و حمایت از کار و فعالیت‌های با اهمیت برای حفظ میراث طبیعی که توسط جنگلبانان و محیط‌بانان در حال انجام است، برگزار شده است.

با توجه به مفاهیم توسعه پایدار، جنگل‌ها میراث گذشتگان ما نیست بلکه امانت نسل‌های بعدی در نزد ماست و باید محیط زیست و منابع طبیعی به‌درستی حفظ، استفاده و توسعه داده شود.

دو هزار جنگلبان برای حفاظت و صیانت از عرصه‌های طبیعی و انفال  تلاش می‌کنند و تاکنون 15 شهید و بیش از 500 مجروح در حال ایثارگری و دفاع از حریم طبیعت تقدیم کشور شده است.

روزی به عنوان روز جهانی جنگلبان در روزشمار جهانی به ثبت رسیده است تا اهمیت جایگاه و نقش جنگلبانان در ذهن‌ها باقی بماند. این روز فرصتی است برای ادای احترام برای کسانی که در حین انجام وظیفه مجروح شده و یا به مقام شهادت رسیدند.

این روز بهانه‌ای است تا به گرامیداشت و تکریم انسان‌هایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ و نگهداری جنگل‌ها، مراتع و عرصه‌های طبیعی می‌گذرند تا این میراث ارزشمند را به سلامت در اختیار آیندگان قرار دهند.

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جنگلبان و با آرزوی سلامتی برای جانبازان محافظ منابع طبیعی، از آفریدگار طبیعت برای حامیان محیط زیست سخت کوشمان در سراسر کشور که در کسوت جنگلبانی مشغول انجام وظایف مقدس خود هستند توان روزافزون و سلامتی و تندرستی خواستاریم و امید آن داریم که با افزایش آگاهی مردم به داشتن طبیعتی سالم، هر فرد ایرانی خود یک جنگلبان و حامی محیط زیست باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرگزاری برنا فدراسیون اسکیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد